Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå ner i mig


"Vill du befrukta mitt urholkade tomma hjärta

slå ner som en blixt och förinta min smärta

befria mig från bristen på ljus i mitt liv

stycka den bara inte i delar med en kniv


ta med min själ till en himmelsk sfär av ljus

låt oss stiga in i paradisets praktfulla hus

stryka våra heta kroppar mot varandra här

låt oss svettas och älska länge där


vi kan flyga över havets vackra vågors vatten

då stjärnorna riktar ljuset mot oss på natten

där månens strålande lampa av ljus oss ledsagar

den visar oss vägen fram till kärlekens gröna hagar..."




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-12-08 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf