Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska kärlek


Viska kärlek,

andas trygghet.


Gjut mod

in i mitt brustna hjärta.



Visa hur,

man börjar om.


För livet vill mig mer

än bara det som var.






Fri vers av Katinka VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-01-11 21:22



Bookmark and Share


  Densen VIP
Kanske tror man sej ibland ha hört nog om ordet kärlek...men ICKE!

...ömt och fint skrivet;)


Kär?...lek igen;)
2014-01-20

  Magica VIP
Mycket bra!
2014-01-20

  Ingrid Trolle
Rörande och
mycket berörande.
2014-01-17

  anathema VIP
Känns igen och berör. Mycket stark avslutande strof.
2014-01-15

  Jordgubbsodlare
Vackert om det svåra, att börja om, när man är öm och matt... men visst går det, visst går det att komma igen!
2014-01-14

    Birgersdotter VIP
Väldigt bra skriven.
2014-01-14

    ej medlem längre
Att börja om krävs styrka nog, fint skrivet
2014-01-14

  ULJO
Briljant
2014-01-13

  Lena Själsöga Keijser
så spröda andas dina ord
i din styrka
2014-01-12

  Lars Hedlin
Mycket bra och inspirerande!
2014-01-12

    ej medlem längre
Strålande sammanfattning av livets främsta lag, att våga börja om, när så krävs. Perfekt, väl avvägda ord
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP