Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyfta en fot för framtiden, bryta hinnan: https://www.youtube.com/watch?v=dTCNwgzM2rQ "Sound of Silence" - S&G. Yes.


dessa tystnader

 

jag lämnar dessa tystnader nu

 

lämnar dem åter

 

för inget som väljs själv kan gås emot med samma vilja
varför då tillåta andras vilja att sätta

käppar i hjulen på ens vagn

 

så jag lämnar dessa tystnder nu

om så jag får stämbandskatarr på köpet
om så jag ropar ner ovädren och fräser jorden vilt omkring

om så andras käppar blir till späntved 

 

så var så god
men elda egen brasa

 

om så jag skingrar haven framför mina fötter
jag lämnar dessa tystnader nu

 

låna av mig mitt vatten ja
men din käpp blir både våt trasig och om du vill
grönskande med vad du äger för käpp

 

jag lämnar dessa tystnader nu steppande stolt och glad
med torr käpp
med små ryckningar i mungipan och med läppjande goda smaker av

eget frö i skäppan

 

jag lämnar dessa tystnader nu

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri