Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bat tackar mega. Nu flyger vi igen. Ut ur grottan.


krokben; mal

 

jag föll ur där du föll in
för liten arena och utan räcken

den är din nu där bakom häcken
den är din

jag klev ur där du klev in


och arenan är din blott din
kanske skapade den för dig
vem vet
kanske skapade den för mig

som sviktande studsmattas start

 

jag klev ur där du föll in
jag föll ur där du klev in
vem vet

och stegen den tog jag med
i den käpp du bjöd mig
satt för ben

jag föll ur där du klev in

som en krok
som ett stopp

som ett 'vet'

 

och vetet har ax har kli har skal
men kärnan är min på min bal

 

så tack för ett inhopp och tack för ett tal
som inget är alls i sin egenvals sal

 

jag gick ut där du gick över liv för en mal
som söker blott ljus

 

blott ljus

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri