Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=HAswT_IRyjM en slags 'bergs-pre-dikande' för en kommande vår :)


om fyra år; Kate åh Kate fick mig

gilla denna Peter Gabriel om än
en icke genetisk sak som hopp inte borde presenteras genom genuset
menmen

att personliggöra ett budskap gör det nära gående emottagaren

 

så tack P och K

för PK i himlens bud om hopp
kan endast nås med önskan från nära livs sorger

 

och jag pluggade ellära så tårar rann och tentorna försvann i en dröm
och läraren sa

behåll den räven bakom örat
(tack du trängde av mina frågor
för så skedde)

 

och räven än idag
tio år efter tentan och tio år till som en påminnelse kommen från bakom ett hörn
och ytterligare tio år

 

och totems uppdykande för andra gången

räven

 

familjebeskyddaren kemeleonten den den snabbe in i skuggan
för boets beskydd

offrar gärna sin väg
men aldrig sitt bo och sin familjs överlevnad

 

don't give up

 

om så räven en tredje gång kommer
men nu

 

finns tid att begrunda skuggorna i förväg
fyra år

 

fyra år

av lugn 
av hopp
av insiktens styrka att dyrka livet opp

 

så tack räv och tack Kate som lever i Bush 
era skuggor är medel att njuta

min lärare Peter och här Kate´s Peter G
hur nära är inte de' i min skuta

 

att hålla det hopp jag helst vill förskjuta till onåbar dröm
för ett liv på en topp

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 08:26



Bookmark and Share


  Pot Pourri
om formatering; ett orange "g" råkade, och får stanna i denna jo :) Alltid betyder det nåt, sa Toleransen.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri