Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


berg; försköna finna fånga

 

 

ju djupare jag gräver desto högre berg kan jag bygga

 

 

trygga mina steg eller skygga mina legor
bygga mina egna speglar till det kalejdoskop jag helst vill ha

 

är en rättighet n är man bygger berg av drömmar
är en slags ego mäktighet att snygga till med färg

 

ömmande drömmande strömmande i sorg
i glädje i skräck och upptäckt utsikt till slut som belöning

 

av vikt för att ens orka gräva djupt och undras
för försköning av liv från högt

 

att se det stora därute och förundras
vilket liv vilket givande driv av en hög mull

 

kull på dig livet kull

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 174 gånger
Publicerad 2013-12-09 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri