Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
modet att avstå


förmå att avstå; äga sin känsla

 

om man gör som man vill måste kan och förmår göra 

 

kan väl inget vara fel så länge lagen följs

kan väl inget ens vara bättre

 

kan väl allt bara vara utifrån en själv

 

så varför allt detta hat som riktas emot en själv

när man är sig själv

 

kan undras

men släpps likväl fritt att kännas såsom 

 

ej mitt

för där det känns är där det händer sker och kan gynna

den som inget behov har av att missgynna andra

 

ej mitt ej mitt ej mitt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger
Publicerad 2013-12-09 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri