Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanterandet avgör allt!

Det talas ofta om för en med ord
vad man skall följa att tro på
och hur man skall vara...

Men det gäller ju inte bara
att ta till sig det som ordas då
för man ser ju mer till hur det gjorts så
där kan man ju direkt få
en god information hur väl
det tänkta i teorin, i praktiken håller då...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-09 10:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sant för praktik ger erfarenhet och det går inte att läsa sig till ;.)
/kram
2013-12-11

  Palett
Tankeväckande ord !
2013-12-09

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt