Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hungern efter erkännande - lätt nerstampat hos ett barn


fattigue; ur svärtan

 

måste man vräka ut sin depressivitet för att få ett erkännande som poet

(räcker det inte med att dö)

 

måste man krypa på blodiga knän för att visa kärlek i sitt ge sig hän

(räcker det inte med att dö)

 

måste man tappa sitt hår och bryta sina naglar för att visa att man i sin vilsenhet raglar

(räcker det inte med att dö)

 

måste man dö för att erkännas ha levt

(räcker det inte med att leva)

 

måste man leva kall för kunna dö het

(räcker det inte med att försöka bli poet)

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri