Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- fäste -

 

 

 

Det är nylagt kakel och sprucken asfalt

aldrig att det är tvärtom

En clown med vilsen andning

och vintern går någon annanstans

 

 

Svaret är en kitschig plastgran

och att leva eller dö är inte frågan

Det finns teser om kärlekens existens

men inga om vem som stal ditt lidande




Fri vers av theperna
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-12-09 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna