Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet indimpande formilerings'fel' som vänds till ett rätt. Tolka sin värld är väl tillåtet? ^^


räven; g som i ge fan i de'

 

när ett orange G gjorde intrång

som färg fallande in
en uppmaning att 'se'

gjorde om ordet "gilla"
lite grann omvänt menande de'

med en färg ur livet själv
gnistans liv och kraftens orange

som en kick ur mars egen revanch
g på dig g


G
det ligger en räv bakom de'

och låt den ligga där i skuggan
och låt den vara där ifred
och låt den huka bakom buskar
och låt den sluka egen svans
igen

 

som en kick tillbaks och en chans
att rävens dans slippa

gjorde ordet själv sin dipp av dans
en tåtripp på klumpig tass 

tippade sen in i busken

 

nej en sån kass hint från det doldas skog
ska inte få slinta in på min krog

för nu skålar vi för romantiken
det är så man sållar bland liken av då

det är så man vrålar för nya riken sen
det är så man kliver ur besvikelsen

 

månne räven bara ej va' en själv

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 80 gånger
Publicerad 2013-12-09 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri