Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
who's ego..... go ego go, liksom bara köra järnet? vadå, besynnerligt...


besynnerlig; ovilja att acceptera annans vilja

 

 

kalla mig irrationell
kalla mig lynnig

blott av bart följsam

 

du möter ju bara svaret på din egen fråga ställd
hur än du försöker vinkla den till giltigt gälld eller gillad

illa de illa de

 

vem är irrationell
vem är lynnig

i sin framfart i vilja

 

det är blott och bart bara stopp 
i att köra med plog

på annans lopp

 

kalla mig irrationell
kalla mig lynnig

 

kalla dig själv besynnerlig

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 121 gånger
Publicerad 2013-12-09 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri