Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tio års nätverksamhet i ämnet att utröna viljorna (så sökte man själv bara ett humant väsen efter ett liv med just, att tillfredställa andras viljor.. nesligt)


ur kistan; utnyttja nån annan

 

 


när ska det gå opp att du inte gör som du vill bara för att du vill

stopp stopp stopp

 

ta och ät din egen svanstopp en stund
får du smaka på egen kaka unik

stopp stopp stopp

 

ta och mät dina fårors plogdjup hos dig
innan isen ligger som stup över kant hos mig

du ska halka varhelst du knycker en teg
ta och mät dina egna bergs brant, du strateg

för där ska isen sen välkomna där hemma
så stopp stopp stopp

 

håll reda på skallens dilemma
av hjärnor det finns blott en

mellan benen är inte ens den som är mer
än slaven för fröet att sås

du kan spilla på ditt eget krås
så stopp stopp stopp

 

min åker har lås i baklås för dig 
som tror att en vilja räcker
där fåglarna redan sträcker mot norr


för att viljor har nonchalerats

 

det våras åt söder så låt mig då gå
din hjärna är slav under mer än så

och ditt verktyg av vilja är medlet för kroppen
för mig är det slutliga droppen

 

för mig är det knoppens förfall som så
att leka med känslor hos den som nu bjuder

förbjuder sen hjärtan att öppet slå
så klart dina frön får gå till spillo då

så klart och så givet självskrivet klart


på haklapp och krås och på chat
så stör mig nu inte i natt

 

och inte heller i livets start

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 11:38



Bookmark and Share


    skamfilad
Härliga ordval och härligt flöde!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri