Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äre fler än ja som...


Adventans-blues

 

 

 

 

cellulitsnö över fälten

solens citronklyfta hänger på molnkanten

trasiga glödlampor torra gulbullar på köksbordet




Fri vers av flygia
Läst 722 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-09 12:23



Bookmark and Share


  Schizooliza
Bitterljuvlig adventsväntansrealism som äntligen fick igång lite äkta julkänsla i mig. Tacks!! Cellulitsnö-genialiskt vackert!
2013-12-18

  Anya VIP
Originellt i både dur och moll.
2013-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
...för trots allt tanken/känslan till någon sorts julstämning, i all sin tragikomiska klarsyn!
2013-12-09

  Lena Själsöga Keijser
blues
ja

med skarpmjuka linjer skriven
2013-12-09

  Nanna X
och trasiga plastgranar vid vägkanten... precis va.
2013-12-09

    ej medlem längre
Livat och glatt så det spritter!
2013-12-09

  Marianne Räf
Guud, vilken skön liten bild!
Fick en riktig vitaminkick
vid andra raden! Bravo!! :D
2013-12-09

    ej medlem längre
Härligt befriande..
2013-12-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbar text och bild
Kram på dig fylgia.
Diana.

2013-12-09

  Maria Natasja
AH!
Underbart!
Bra.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia