Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysnö (haiku)

 

Nysnö

mina spår får sällskap

av små på väg hem

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 534 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-09 19:24



Bookmark and Share


  Jaseph
En text som får mig att minnas hur det var att gå hem från fritids med sitt barn. Texten låter vokalerna sjunga, inte minst en kör bildad av vokalen å i mitten på rad två och tre.
2013-12-13

  axveronika
Fint, jag ser er gå på väg hem från dagis i skymningen. Älskar den bilden
2013-12-13

  Deva
Jättefin! Barnperspektivet inspirerar som vanligt;-)
2013-12-10

  Gunnel Eriksson VIP
Denna haiku skapar bilder. Bra!
2013-12-10

  petter rost
Oj Anna! Den här sätter spår. . .
2013-12-09

    ej medlem längre
Förmedlar en positiv känsla!
2013-12-09

  Bo Lövhalka
Enkelt och mycket vackert
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H