Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Andakt eller galenskap?


Församlingens stund
Prästen i predikstolen
Lagerlöf nalkas




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-09 19:37



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Ha ha! Litte rolig, - som jag
fattade den! Är det rätt? ;D
2013-12-09

  Bo Lövhalka
Hun gör en sammenkobling af den hedenske midsommerfest og kristendommen.
2013-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Lagerlöf var en antikrist.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka