Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(The Internet of Things)


Sakernas internet

Fullständig tystnad.
Musen rör sig inte alls.
Ugglan hör utmärkt.

Hoppas på frälsning.
Prylarna lyssnar på oss.
"I love China!"




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-16 20:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Coolt
2022-08-26

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Var lite nedstämd, och så läste jag denna. Och blev glad. Tack Bo.
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka