Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuff klimatpolitik

Skalbaggen och kråkan

kan fly från

gruvan

där man utvinner

det silvervita litiumet.




Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-01 16:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Litium lindrar psykiska besvär
låt det stanna där
2022-05-04

    Lars Gullberg
Den här tyckte jag väldigt mycket om. Jag älskar när få rader blir som en pärla.

fint/Lars
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka