Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cybern; kli

 

 

definierad jo ja jag förstår du behöver hitta mig

 

krymt in i ett fack för att passa en enkel bedömning

skymundan sen inklämd och framplockad när det blir trist igen

och livet har levts klart för den stunden

 

definiera vem är du
(fräser bakom skärmen)

 

 

skit i de' du om du inte själv svarar först
som du frågar får du svara 

först

 

sen min tur
som du svarar får du svar

sen

 

din tur att bedöma dig själv

 

vem är du

definitera ditt är

seriöst

 

personligt giltigt utan generalisering förenkling eller diffusitet
i tre ord

 

tror du passar i min bakficka i jeansen på vinden
de otrvättade malätna som ska bli mattrasor för en matta till grisåkarns baklucka i foderbilen

facket för veterinärtransport

 

definierad;

ger klåda

VARNING

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri