Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en sten mitt i medan du svischar förbi

 

 

mitt i ljuset bara mörker

mitt i mig bara dig

mitt i mörker bara ljus

mitt i dig bara mig

 

så kliver jag ut

 

mörker

 

mitt i mig bara mig

mitt i mörker bara va

mitt i ljuset

 

vilket ljus

 

så kliver jag in igen

mitt i ljuset bara mörker

 

så kliver jag upp

mitt i allt

välja inget

mitt i inget 

välja allt

 

så kliver jag ner igen

mitt i livet

välja stillhet

mitt i stillhet

välja se

mitt i seendet

välja tacksamhet

 

så sätter jag mig ner

mitt i

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri