Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet blir en väntan, är man gammal då.... där utanför dörren


dino

 

Version I

 

oskriven presentation
vem bryr sig

 

tids nog märks det
efter två mail så där

 

 

"ja-/nejfrågor undanbedes

 

endast manipulatörer behöver ha kontroll på om
deras åsikter/frågor och beskrivningar syns

 

för det är svårt att behålla en uppmärksamhet under längre tid
utan att ge något gratis eller utan att visa emottagande vilja

 

okey en åsikt
har du egna så kör hårt

 

men
ja-/nejfrågor undanbedes

 

så även frågor som hänvisar jämförande till frågarens egen ståndpunkt eller tidigare åsyftad åsikt känsla livsinställning eller dyl. påverkan

 

kvar blir en fråga

vad blir kvar för frågand utformande

 

testa att ge

 

ge en personlig fråga som visar på öppet tolerant hänsynsfullt och ärligt intresse för den andre
en fråga ställd utan att vara ledande
utan att vara förprogrammerat ingående i artighetsfrasernas fack och utan att vara

hånfull skämtsam eller ultimatumsatt i tid rum eller kvalité

 

vad blir kvar

 

vad blir kvar

 

antigen en generalisering formad i tre ord
eller en 

 

bevisat ställd fråga grundat på genuint intresse för presonen i fråga

 

fråga lund kan bättre
det är enklare med fakta

 

*

Version II
(faktaköret)

 

hej jag är singel

ok jag är bara grus i ögat jag

 

jaha hur gammal är du då
vad har du gjort i dag då
vad jobbar dumeddåochhurmångajäklaungarhardu

Svaret:

 

så kul för dig då
full av agenda med oifyllda svarsrutor?
fortsätt med det annanstans

 

off
line

 

*

 

för mig wine candles mess and haggard
tårdrypande längtan och ånger som sipprar ut över knöliga bortsdukar med illvilligt petande fransa på
kanske det är kaffe
eller bara söket efter alkemin

 

here we go again

 

*

 

men varför önskas kontakt med en dino som ändå kastas ut

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri