Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bokbränneri-skriveri, och en nedgrävd dagbok


vem behöver fakta

 

man får inte veta allt och när man vet att man inte vet alls nånting

 

behövs inga svar
förutom för de som tror de vet allt

 

man får inte veta allt och när man vet
vet man ingenting mer än det man tror man vet

man får fråga men bara frågor man själv har svar på
det blir bäst så

bytt bytt

helst med förklaring tytt tytt
annars vet man inget mer än förut innan man visste ingenting

 

när man förstår 
vet man även om man inte vet nåt alls

 

det räcker så

 

nytt nytt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri