Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

on line; reiki

 

det var många år sen

 

tänkte berätta det men önskas några dån i himmelen från en fåne med flin om livet paradocen och skrivet överdrivet

 

det var många år sen nu

det visar sig väl
som alla andra sagor jag rev ur sista bladet i

 

ingen är all för mig

ingen

 

och himlarna många men alltid en mindre än dånen
torråskan måste hitta nånstans att bo

 

där det inte låter så

det var många år sen då också 
men tre gånger räcker

 

det finns lednigar nu
jag är liksom 

 

on line

bär över vatten

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri