Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg mot härdandet i sakta mak.. :) "Så ska tecknen få tydas fritt och mitt är ditt på ditt vis.." - själv dockar jag minnesbanken och förbereder livet in real.


skalen; orden och jag

 

vad är ett ord värt när illusionen spricker och drömman knastrar under egots sulor
vad är en formulering värd när fel ansikte visar sig bakom orden

 

vad är poesi värt när poeten blir personligt synlig

inget mer än drömmen som sprack för drömmaren och då
tystnar allt liksom i livet efter en förälskelse när verkligheten visar sig

bakom masken bakom drömmen bakom illusionen

 

som sprack

tack för tolkning säger jag och bär den som ett barn tätt nära
jag kommer aldrig nånsin röra den drömmen

 

tack

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri