Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt


det kan inte hjälpas -
ibland strilar regnet
på själens insida

följer egna tyngdlagar

det är bara att försöka
fånga några av dropparna
hänga ut till tork

väntan
kan bli lång

men plötsligt
gnistrar det till

ljuset
på väg tillbaka




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll