Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


128.VAD SKA MAN GÖRA MED SITT LIV

LIV MED _ ÖPPNA _ ÖGON
ÄR LIDELSE I BOTTEN

SJÄLENS _ SMÄRTA _ STELNAR _ I _ ÅDROR
HJÄRTAS PULSERANDE LIV R..U..U..U..T..T..N..A.R
VAD SKA MAN GÖRA _______ BLUNDA ?

BYTA DET HETA _ RÖDA BLODET
TILL LUGN _ VITT ?

Bortom horisonten ligger redan ett sånt
LUGN _LUGN _ EVIG _ SÖMN.........















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-10 19:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text med väl funna metaforer ; bortom horisonten finns framtiden ...
2014-11-08

  Ronny Berk
en text med väl funna metaforer ; bortom horisonten finns framtiden ...
2014-11-08

  aol
starkt kännbart skriftat,
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP