Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=4VNu6gPkJQU - Blind Guardians


mängdlära; åsynens blindhet

 

 

kan för många ord skapa avund
det finns något med orden och mängden

stroferna har ingen betydelse
kan för många ord skapa avund

 

som när makten skiner och mängder proklameras och vi hinnar våra ögon för att inte se

 

störst är bäst
syndromet från väst

vem vet mest

 

men ses då inte emellan även i storheten

 

ses

 

emellan
less is more synkronicitetens norm och hon bara formar sina läppar
för att gorma högt att

Är en orm antagen att förgöra är

 

Sanningen sig själv svald 

 

och vi kan jamsa vidare i all sköns
tro

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-11 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri