Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..ah nu, mitt i kartonghysteri så är lite mossa under tassarna okey igen


grotta oss

 

 

en tystnad har du lärt mig
som olovlig att leka med skogens olydnad

 

min katt har kuvat klart

 

i skuggors skydd och lekfull lystnad


vi förökar artfriheten så för markerna har ändrats av hund
hyndad prekärt nära gränsfall och huggen i bitar din päls

av ljus och klarhet

i en skog 

 

i en skog som hukar sol vid varje gran

kvar svarthål och örons antenner lena
kapad svans och tassar som bränner mossa

vi måste gå nu vännen
vi är sena

 

lo du lo
nu är vi vänner nog
att motsatt möta jaguar i mörkret

via panterns grotta läsa livets gamla plogar 
satta med sten och sten

 

ben och ben i sagor

alla fläckade av livets hundar
hyndade för kattalek på trots och pinkiv

 

skynda oss vi måste nu
skynda oss

skynda oss till nya liv
och skogen gömmer mer

i många många grottor

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger
Publicerad 2013-12-11 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri