Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flytt

 

städskåpet

dator check
el en fördel som tacksamt värderas högt

 

vatten check

störande post som hamnar i den klassiska högen för "sen"

 

en vattenkokare alt. kaffehurra
en stol
en verktygslåda
en dassrulle

och en ondsint svordom icke uttalad över förstörda händer
en par tre stenar under veligt avvägande om medfölj eller
några sönderkickade restordrar från minnesbanken
ej

blir det oftast
känns som renast då

samt
några överdrivet övertydliga poeter.se-pränt
om liv död och återgång


det är ungefär det man har kvar
just före

 

strax innan allt vänder




Fri vers av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt
2013-12-11

  Stefan Albrektsson
Gillar gillar gillar hur du låter texten växa växa växa för att sedan avslutas med en piruett av högre skolan. Ahhh!!!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri