Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hålla här-et i exakt


anda

 

vill jag lämna

jag vill lämna
vill vill vill

möta nytt byta nytt se nytt
känna nytt

vill jag känna

jag vill känna
vill vill vill

inombords sorger tyngre än flyttlasset själv och den älv jag kliver ur som tillfört kraft ända hit
tackas ödmjukt för

det själv som närts kommer att
ge

 

ge och ge

 

vill jag lämna
jag vill jämna ut dået hämnas framtiden i förtid och lasta mig mitt nu
i en och samma rörelse

härvaro
liv och nolläge lever
otid greppat omkring

hålla här
hålla

 

en kort stund av anda

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 120 gånger
Publicerad 2013-12-11 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri