Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgerna

 

och jag vet att jag är skyldig många förlåt
kan man fånga dået som i disad inbäddad dygd tro

som ett bo att hålla om

 

göra om
sin medvetet inhämtade skapelse för ånger

att hamna just där

 

jo jag vet jag är här och emellan utan värde
de lärde säger att det hänger på en gren

som om det skulle hjälpa

och jag vet att jag är krånglig
trång som få att öppna hur än luckorna verkar slå i stormen

många förlåt jo och många ångersånger om gormen

 

det är ju sorgerna
jag kan inte lämna dem ensamma och de är för många som väntar
närhet

de gamla

 

det är ju sorgerna

 

förlåt

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-11 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri