Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min vakt

 

Ta mig med storm
så jag slutar fundera
Håll om mig i mörkret
- Jag orkar inte mera

Svep med mig i drömmar
som får mig att glömma
Förför mig med kyssar
som får blodet att strömma

Omslut mig med värme
som löser rädslans makt
Hjälp mig - jag vill sluta
vara på min vakt




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 528 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-11 13:26



Bookmark and Share


    Solai
Fin. Bara fin.
2014-03-14

  Maria Sundelin VIP
En bra önskan i orden
2013-12-18

  axveronika
Härlig energi och visst !"han kom som en vind"
2013-12-13

  Anders Granström
Stark och tydlig!
2013-12-11

  Mr Mutter
Snyggt formulerade rim och med en mening i texten.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

häxängel