Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En orgie i ord, som beskriver det skrämmande eller det ovissa...........


Vågade ord !

Överskrida - Du går över gränsen och in i det okända !

 

Excellera - Du framhärdar i det extrema och uppseendeväckande ! 

 

Överträdelse - Du spränger alla gränser och ignorerar allt begränsande och hämmande !

 

Anarki - Alla lagar och regler är blott minnen, nu gäller egna initiativ och ingenting är längre omöjligt, tyvärr med kaos och panik som de vanligaste följderna .

 

------------




Prosa av Mats Henricson
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 12:22



Bookmark and Share


  aol
verkligen bra skriftat,
2013-12-12

  poetryGirl
Sverige går snart under
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska