Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränslösa minnen

¨

ni finns vid mitt ödsliga hjärta på dagen
värmer det kärleksfullt och äkta om natten
ni är en kraftfull oro som lever i bröstet och magen
ni är tårar av kärlek och livets vatten


ni är kraften i mitt sorgsna hjärtas slag
tillsammans så delar vi på generna från mitt blod
ni fyller upp det ensamma liv jag har med glädje var dag
ni är kraften som gör att jag orkar gå vidare en dag till på denna jord


ni är mina vackra barn och livets underbara gåva
utan er vid min sida så har jag ingenting kvar
när ni finns nära min själ så kan jag äntligen sova
jag känner frid och håller om er hårt de få dagar vi har


ni är alltet i denna värld, en gåva i mitt liv som jag för alltid minns
vackra änglar som alstrar värme, kraft och ett förtrollande ljus
ni bländar mig med er kärlek i mitt ögas själsliga lins
blomstrande själar som har ett eget rum i mitt hjärtas hus


livets mirakel talar genom er och ni skapar osynliga dimensioner
ett litet skratt från er och jag faller i trans
ni får mig att älska livets alla svåra situationer
jag vill för alltid hålla er nära mig i en kärleksfull dans


nu vandrar jag dock vidare i livet med er långt bort från min kropp
våra dagar tillsammans finns ändå kvar i våra sinnen
ni får mig att orka gå vidare och ger mig kraften och mitt hopp
men just nu får vi lita på det vi hade och våra underbara gränslösa minnen











Bunden vers av Lone Wolf
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-11 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårda vackra minnen ömt och ha ett öppet hjärta..fint du skriver om minnen
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf