Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhålets vision

 

 

Det var som att när jag slöt mina ögonlock 
såg jag allting kristallklart för första gången 
som om jag skådade rakt in i evigheten 
där mitt ego upplöstes från chimären 
blåste iväg i otaliga fraktaler 
flödet följde genom det gyllene snittet 
och vid första utandningen 
vecklade lotusblomman ut sina blad 
för att färglägga geometrins konturer
för att föda symmetrins mödrar 

Genom sitt kärleksfulla nav






Fri vers av Silverbjer
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-11 15:03



Bookmark and Share


  träsnidaren
Målande, vackra ord.
Du skriver LIV.

Jag tappar min egna penna...

jag tror jag är kär!
2013-12-11

    ej medlem längre
Låter underbart att se rakt in i evigheten..
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer