Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku om menniskans utveckling


Urbeteenden och utveckling

Intelligentan och
Menniskans urbeteenden
Nya kondomer




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 435 gånger
Publicerad 2013-12-11 13:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själva trädandet över huvudet är en god sak. Blott det krävs att huvud(j)ägaren har sin goda smak.
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka