Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nee använder inte ord-behandling..... nope


prestation kontra budets egen vilja

 

 

sorry men jag har inte erfarenheten av att vara påverkad till min kapacitets nackdel - sett ur egots vilja att prestera

du må vara en fläkt från sänd bändande urkraft eller
bara en händelse ur min egen

men även om tangenter inte alltid lyder och behovet av ordbeahndlare visar fula anletet emellanåt så finns inga ursäkter för att låta ett budskap försvinna bland möjligheterna att nå ut

femtonhundratalets tryck invaderade kommunikationen

ännu är vi kvar
men skyller på tekniken




Fri vers av Pot Pourri
Läst 83 gånger
Publicerad 2013-12-11 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri