Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hund är nog allt man behöver ändå - det är liksom ens spegel, om än totalkrossad ibland


glädje; lycka

 

 

att lyckas nå
det man siktat på

som ens fokus är för en gångs skull rätt iställd

vilken förvåning ibland för oss människor
att lyckas

 

tar vi det för givet att
(bara för att vi fokuserat)

 

men om bollen då studsat åt
oberäkneligt håll

 

åt fanders
för att det finns fler än ett djurs fokus och Lyckan

 

hur tacksam är man
till slut

 

som ett djur
(tar ca 3 sec)

 

sen på'n igen
med livet som imsats
men vad hjälper det

 

när det är ens vardag

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-12-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri