Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en person jag en lång tid nödgats träffa, varje veckodag...


Din väg



Du bankar fast
bitarna

i ditt livs pussel

med en vilsen
hammare

ler sedan stolt

åt det nära minnet
av kraften
i slagen

svävar

du är sedd
ansedd

hånskrattar
högt

åt de fortsatt vilsna
som aldrig ser




Fri vers av Anders Granström
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-11 19:34



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här texten får mig att tänka på min far. Och titeln är talande. Burr. Du bygger upp den så bra.
2013-12-11

    häxängel
Snyggt!
Ta livet som det kommer, njuta och följa med. Eller med en hopplös kamp att försöka forma det...

2013-12-11

  walborg
En totempåle
2013-12-11

    ej medlem längre
Det verkar inte så trevligt med sådant umgänge.
2013-12-11

  Maria Sundelin VIP
Mitt pussel saknar konturer
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström