Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avskyr verkligen snö och kyla , så här är min hat dikt till äran till snön som kommit och kommer =)


Röd snö...

Jag faller ner på er alla, ni skrattar och leker

Ni tänder ljus och myser, jag faller ner och kyler

Jag gör vägen osäker, tar död på djur och människor

Jag är den vita döden ni alla älskar, jag är snön som faller för er varelser

Jag är döden som ni längtat efter..




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 432 gånger
Publicerad 2013-12-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan