Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genesis invertus


Det kanske låter lite korkat
men det hände hos familjen Stork att
frågan kom från deras son:
"Var kommer jag ifrån?".
"Ja, titta inte på oss.
Från människan förståss".





Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 21:51



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
:) Kul är den!! O, att även storkar ska skylla på nån annan...kul!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm