Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hände igen/mitt femtonåriga jags idyll krossades

Plötsligt låg
du och jag tydligen på samma nivå
I takt med ölklirr och bas så lutade du dig fram,
du lutade dig in,
du släppte in mig igen
varpå jag släppte taget om den nya verkligheten då du

plötsligt låg
i min egna säng
Precis så som jag önskat sedan tre år tillbaka,
trots att jag önskar att jag kan få tillbaka
dessa 1000 dagar av destruktiv längtan

Plötsliga lågor
slog upp i mitt hjärta den kvällen
även fast mitt nyktra, rationella jag redan sakat bort dig,
och även försökt att inte sakna dig
Min tonårsdröm i sängen i mitt tonårsrum,
till slut

Vi låg
inte den natten
trots att jag trodde att det var det jag ville,
Jag knäppte upp dina översta skjortknappar,
men du märkte knappt
någonting

Ja, plötsligt ligger
jag nedbäddad, ensam
och önskar att du inte kysste min nacke i lördags




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-12 01:04



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

mycke bra text begåvad
2013-12-18

  Tess74
Shit så bra och starkt!
2013-12-18

  Novemberrus
Så bra, så bra du skriver!
2013-12-12

    Lone Wolf
Den här texten var stark och vacker på många sätt.
/Daniel
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta