Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~Det är redan glömt~~

Glömt, jag har glömt hur du var..

minns inte hur dina händer smög sig ner för min rygg
kommer inte ihåg hur du fick mig så trygg
mina läppar har glömt kyssarna
mina armar minns inte din nacke
jag minns knappt hur jag bad dig ligga kvar
hur jag ville känna din tyngd hur vår kärlek var så uppenbar..?
jag har redan glömt allt fint
alla tårar jag fällt
alla drömmar jag drömt
det är redan glömt..




Fri vers av hurt and broken
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv