Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig aldrig annars..!



Omfamna mig bara om du älskar

lyssna på mig bara om du tror mig

Kyss mig inte om du vet,det är försent.

kyss mig inte om du tror

kyss mig inte om du hoppas

kyss mig bara om du vet

..Rör mig aldrig annars..




Fri vers av hurt and broken
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 10:40



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark och väldigt bra text
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv