Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vända energier (byta ögon liksom) ändra perspektiv. Endast obstinationens egen rädsla-hare kan fälla en dröm.... (Rabbit above. Tack Hare!)


triumf; äh ryck mig i snöret

 

 

mina misstag är mina triumfer i livet

 

tag alla missarna och gör nytt
som om livet tytt sig själv i klarhet på klarhet

misstag på misstag upprepat med stäppvargens humor

 

mera mera ja mera tok och tack för allt

 

tack

vi plockar ner drömmar nu

 

en tåt här och en tåt där

byttbytt kommer igen
jodå

mångfallt

mina misstag tagna mer förgivet för att fälla blindheten inifrån liksom
överallt överskrivet överdrivet klagande 

över miss på miss
så klart klivet blir lätt sen
jodå

vilken diss på negativtetens altare

 

slamra ner svärdet bara  - frigör tanken

 

acceptera tacka och flyg igen och hämta nästa dröm
mera mera ja mera

vi byter sagor
vi byter glädje vi byter ännu mera 

upp upp upp

 

 

lär mig du stäppavarg hur ha kul mitt i dammet

ner ner ner på rumpan sen och inse plaskets humor

bjuda på spektaklet med ett leende

 

flyg igen igenom liv med dröm
redan i hamn i en famn trygg som tjärndimman över mossen
(tack lilla rädda hare för above-läget)

glatt fritt och hemtamt

bossen över livet och livets hav träget seglat 
ibland i kapp ibland lamt utan att beskrivas


det som är skrivet och ska skrivas ska drivas frivilligt lösftelovande
som leklustens gåva tvinnad

i trossen från ovan där

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri