Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
staring star stroboscop - att occilera mera eller avstå. Betrakta eller betraktas - vem bryr sig när det är emellan krafterna utvinns.


Stadiet: Turning Star; svängla sig me' uttryck i lågskolan

If all är ifalla all mitt i, ifall alla faller samtidigt. 

 

strålarna tidigare spretande ut hit och dit

samla ihop koncentrera fokus brännpunkt och stick

 

snabbt som ögat i en lins blind

 

vänd ut igen 

klart skinande som om inget hänt

självförbränning

 

solvånda om en if

all are as I ifall

 

vilken styrka det vore tillsammans

cybrigt untouchable

 

abel kain och sagorna

(hur vände de inte emot där inför borde varit)

 

ut i fall

in igen 

 

 

puls

 

 

puls puls

 

(så pulsar vi snön vidare
smälter välter vagn efter vagn

 

vem behöver stigar på en himmel)

 

och karl drar och sliter sina dubbelhjul
kul kul

 

(kom ihåg ballasten - reserven)
på dubbat hålslår vi sen hela himlen

 

skiner tillsammans

 

up up and fall again

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-12-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri