Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för de bästas bästas skull (Skull; kommet av skuld... men attan, är dessa alla barn skyldiga till nåt?) *mummelmummel*


familjärt; vem tänker på barnen

 

(så blir man seriös i ett ösregn av självförvållat panikbehov)

 

 

snälla
nog är nog när nog är nog

 

screaming hollow
joll och show går inte ihop utan entréavgifter gynnande välgörenheten

 

beaming rock'nroll oh 
det slingrar sig blues emellan de gamla kopositörerna och ingen förstår varför konsertstolarna har börat knaka

 

plötsligt blir det tyst
och pausen skriker efter utandning

 

en fika för de rika
som inte förstått att fattig är rik

 

svik mig inte nu
inte nu

 

det är två akter kvar i musikalen
balen har ju inte börjat ens och kvalen endast en märkning

 

där ny stig lägger spår
för de bästas bästat vinning

 

en återvinning av egen kraft att orka
vara barn

 

i en vuxen värld av fel




Fri vers av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-12 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri