Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pil; påfarten vadå påfarten

det är språket sa han

 

språket 
som en kråka kraxar

 

det är meningen sa jag
meningen

som en kråka kraxar

 

flaxar sig fri från förakt för att

 

det är språket sa hon

språket

 

åket på såpiga golv
klockan tolv händer inga spöken på fötter ju

 

trötter förstår ej

 

fötter vadå fötter
hänger ju hur som helst och svänger bara vägen så

 

vadå
samfällighetens verkan

men om inga orsaker finns då

 

just ja
stiglösa djungler är utan vägvisare

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 99 gånger
Publicerad 2013-12-12 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri