Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg väl fel..


mirakel,mirakel var tog du vägen?

Du fanns mellan oss

kärleksröst,kärleksröst vart tog du vägen?

Du hade den ljuvaste stämma

Empati,trolleri allt var magi, passion stark som en vulkan

stenad och sårad av hårda vassa ord som du slungat emot mig

i syfte att förstöra inte längre röra mjukt,kyssa långsamt smeka kinden

bara såra,mirakel,var du för mig en illusion?

mina vänner kallade mig blind hade dom rätt?

Jag trodde jag såg nånting fint men jag såg väl fel..

Dina händer runt mina bröst bara fysik, din tunga i min mun bara passion

jag har varit blind,velat tro nåt mer men sanningen kommer ikapp

å jag ser vad jag ser




Fri vers av hurt and broken
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv