Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig


Min kärlek till dig

Den bleknade sakta i sensommarsolen

Nu är den borta med vinterns kyliga vindar

Kapslas in i snöflingorna och i isen

Börjar sakta inse att du inte är redo

Ditt hjärta har ännu inte läkt

Stormen yr utanför fönstret

Jag ser sakta min framtid med dig krossas totalt

Försöker titta åt ett annat håll när jag kör förbi din gata om och om igen

Kan inte glömma oss

Hur jag höll din hand för hårt

Och önskade alldeles för mycket

Drömmarna som gick i kras

Vi möts igen på Ica Maxi

Du ler ditt allra finaste leende och kollar på mig med dina vackra gröna ögon

Det finns en sån stor sorg i dig

Jag som bara ville finnas där

Sen du säger som alltid

- Ah.. Men vi hörs..

Vi skiljs åt utan en kram

Allt som är kvar är förvirring och saknad likt en amputerad arm

Nåt som man trodde fanns var plötsligt borta

Går sakta hemåt i decembers deprimerande mörker

Jag bestämmer mig för att glömma

För du kommer bara krossa mitt stackars hjärta om och om igen tills jag inte orkar mer

Smärtsamt glömmer jag dig

Och jag ger min kärlek till en annan

Någon bättre











Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-13 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline